Follow | Dashboard
// . Meon Swift .



Hello World! Im Sunshine and im 100 years young from Saturn. Replace this nonsense intro (Y)


► My Biography
► My Family
► My Diary








HIHI NAMPAK GAMBAR DI ATAS ITU LAA GEMUK MEON :) TA SEHENSEM BF KORANG I KNOW THAT TAPI MEON BERSYUKUR SANGAT DAPAT DIE YANG BAIK WALAUPUNGG TA SEBAIK BF KORANG . MOHAMAD SHAFIQ BIN SUKARI NOW 20 YEARS . HE CAN MAKE ME SMILE EVERY TIME EVERY SECOND :) I LOVE HIM UNTIL JANNAH INSYAALLAH . 2 YEARS 5 MONTH ^.^
Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post
I REALLY F***ING THIS GIRL !
Sunday, 31 March 2013 | 06:14 | 0 Sweet Cupcake
 hello guys :) today bad mood gile bangun pagi jerk dapat tahu bad story arghh aku benci benci benci ! meon ta tahu laa siapa cari siapa . bile tanye bie die cakap die ta im pungg ta cari pungg this girl haihh meon pelik laa . first first dulu meon percaye yang bie cakap ta contact da laa ape laa . mungkin hari niey Allah na bagi petunjuk dekat meon perkara yang sebenar then sudah terang jelas dan nyata . meon geram geram geram sangat sampai nah kau aku buad print screen haa amek na bukti sangat kan . malam tadi meon da cakap senang laa na contact sebab perempuan niey da pakai bb . lepas tuhh bie cakap biar laa kat die bukan na mintak bbpin pungg . meon bersyukur laa bile bie da cakap macam tuhh then haa amek kau percaye sangat malam tuhh haa niey laa dapat pagi tadi . arghhh frust gile kodd . sampai hati awak bie tipu saye :/ lepas niey senang laa na bbm kan sebab saye ta dapat bace dan ta tahu pungg . meon geram punye geram sampai meon mintak break dengan bie . mungkin bie na sangat dekat perempuan tuhh pegi laa meon da lepaskan awak pungg . hope awak bahagia . jangan sakiti die macam mane awak sakiti saye taw . jage die betul betul sebab die sayang awak lagi . awak pungg sayang die jugak kan hope boleh jadi pasangan yang sweet macam orang laen . mungkin kite ta serasi . saye ta paham awak dan awak pungg ta paham saye . so bermula laa detik tarikh 31 MAC 2013 meon ditinggalkan keseorangan . now ta perlu na pikir ape sebab i'm a single person --' okayy bye :)